• 24/7 spoedservice

  • Uitstekende service

  • Gediplomeerde vakmannen

Afspraak maken

Elektricien Wassenaar: de vakman uit je eigen stad!

Wanneer je een goede elektricien in Wassenaar zoekt, dan ben je bij de vakmannen van Klusbol aan het juiste adres. Onze vakmannen zijn gespecialiseerd in alle elektra gerelateerde werkzaamheden. Wij lossen dan ook graag zo snel mogelijk je vraagstukken met betrekking tot de elektriciteitsvoorziening voor je op. Ook wanneer je met spoed een elektricien in Wassenaar nodig hebt in verband met een storing of andere calamiteit zijn wij je graag van dienst, 24 uur per dag.

24 uur per dag 7 dagen in de week

Onze elektriciens staan 24 uur per dag voor je klaar. Problemen met de elektrische installatie? Kortsluiting of een andere storing? Onze erkende vakmannen helpen je graag uit de nood. Wij zijn voor spoed gevallen 24 uur per dag bereikbaar online, en telefonisch. Wij streven er ten alle tijden om zo spoedig mogelijk op locatie te kunnen zijn.

Groepenkast uitbreiden

Is je groepenkast toe aan vervanging of uitbreiding? Bekende symptomen zijn bijvoorbeeld het uitvliegen van de stroom wanneer je meerdere apparaten aansluit. Dit probleem is vaak eenvoudig op te lossen door een extra groep toe te voegen aan de meterkast. Wanneer je de meterkast wilt laten uitbreiden met een extra groep of wilt vervangen kan je dit het best laten doen door een erkende elektromonteur. Onze erkende vakmannen helpen je hier dan ook graag mee. Wij zorgen er voor dat de werkzaamheden op een veilige manier worden uitgevoerd, volgens de voorschriften. Zo kan je met een gerust hart meerdere elektrische apparaten gebruiken, zonder het risico te lopen dat groepenkast het begeeft.

Stroomuitval

Heb je last van stroomuitval? Valt de elektriciteit in je woning of bedrijfspand regelmatig uit? Het is in de geval aan te raden om een erkende elektricien in te schakelen. Stroomuitval kan meerdere oorzaken hebben, van een tekort aan groepen tot een storing op de elektrische installatie. Onze vakmannen hebben ruime ervaring met storingen en kunnen zo dan ook in de meeste gevallen binnen korte tijd de oorzaak van de storing achterhalen en verhelpen.

Boek in 3 stappen jouw vakman

Omschrijf de klus

Beschrijf zo goed mogelijk de werkzaamheden. Zo weten wij wat er gedaan moet worden.

Kies een datum

Kies de gewenste uitvoerdatum. Bij spoed klik je op spoedservice.

Bevestig je aanvraag

Wij regelen de rest en bevestigen de opdracht aan je.

Onze klanten beoordelen ons met een 9,4!