Skip to main content

✔️ 24/7 spoedservice    ✔️ NEN 3140 VOP-gecertificeerd    ✔️ Tevredenheidsgarantie

Elektricien Leiden

Klusjesman Den Haag voor al uw klussen

Op zoek naar een betrouwbare ervaren klusjesman in Den Haag? Klusbol is uw specialist voor diverse klussen zoals bijvoorbeeld elektra aanleggen en stroomstoringen verhelpen, maar ook schilderen, loodgieterswerk, timmerwerk en onderhoudswerk aan uw woning.
Wij staan met onze klusjesmannen 7 dagen per week klaar voor jouw klus in Den Haag en omgeving.

Klusjesman met spoed nodig?

Bel Direct

Boek in 3 stappen uw klus

Omschrijf de klus

Beschrijf zo goed mogelijk de werkzaamheden. Zo weten wij wat er gedaan moet worden.

Kies een datum

Kies de gewenste uitvoerdatum. Bij spoed klik je op spoedservice.

Bevestig je aanvraag

Wij regelen de rest en bevestigen de opdracht aan je.

Onze klanten beoordelen ons met een 9,4!

Klusjesman Den Haag

Bent u op zoek naar een ervaren klusjesman in Den Haag of omgeving, die alle klussen voor u oplost? Dan kan Klusbol u verder helpen. Een goede klusjesman is niet altijd even gemakkelijk te vinden. Klusbol kan op ieder adres in Den Haag en Leiden snel ter plaatse zijn. U hoeft niet lang te wachten. U kiest met Klusbol voor een klusjesman uit de buurt. Voor elektra klussen, timmerwerk, loodgieterswerk of het plaatsen van een kattenluikje. Wij hebben wij jarenlange ervaring met het uitvoeren van elektra werkzaamheden.

Uw klus in Den Haag snel uitgevoerd?

Geen klus te klein of te groot voor Klusbol. Vooral elektrawerkzaamheden zijn vaak niet eenvoudig en het advies is daarom ook dat het door een professioneel bedrijf dient te worden uitgevoerd.

Of het nu gaat om het aanleggen van een extra elektracontactpunt of het vervangen van een gehele groepenkast: het gaat hier om zeer specifiek en gespecialiseerd werk dat zorgvuldig moet worden uitgevoerd.

Een klusjesman van Klusbol kan dit voor u snel en vakkundig uitvoeren. Snel een allround vakman en klusjesman, én gespecialiseerd elektricien in uw omgeving.

Erkende klusjesman in Den Haag

Klusbol is een welbekend klusbedrijf en erkende elektricien in Leiden en Den Haag. U heeft dus de garantie dat er iemand bij u langs komt met veel ervaring en deskundigheid. Alle onze medewerkers staan garant voor een zorgvuldige afhandeling van hun werk.

Wat wij allemaal doen…

Voor alle klussen en het aanleggen van diverse elektra in Den Haag kunt u direct een afspraak inplannen, waaronder voor:

 • Krachtstroom aanleggen
  Voor het gebruiken van zwaar apparatuur die minimaal een 320 volt netwerk nodig hebben legt Klusbol krachtstroom voor u aan. Hiermee wordt overbelasting van het 240 volt netwerk ontlast en kunt u gebruik maken van elektra voorziening met een hoger voltage.
 • Aardlekschakelaar aanleggen
  Bij gebruik van meerdere zware apparaten is één aardlekschakelaar niet voldoende om de hoge spanning aan te kunnen. Gebruikelijk wordt er dan een tweede aardlekschakelaar aangelegd.
 • Groepenkast aanleggen
  Wanneer u meer elektra gaat gebruiken in uw woning in Den Haag, moeten de groepen in de meterkast worden uitgebreid. Klusbol legt hierbij nieuwe groepen aan zodat het stroomverbruik in uw woning of bedrijf goed wordt verdeeld om overspanning en dus kortsluiting van de groepen te voorkomen.
 • Stopcontact aanleggen
  Een stopcontact aanleggen lijkt een eenvoudige klus wanneer de bedrading al aanwezig is in de muur vanuit de groepen van de meterkast. Klusbol helpt u hierbij met het aanleggen van een stopcontact: stopcontact aanleggen in of op de muur, bedrading doortrekken vanuit de meterkast groep, nieuwe groep aanmaken indien er geen is voor de ruimte van het stopcontact.

Heeft u een klusjesman nodig en woont u in Den Haag of omgeving?

Wij lossen alle klussen snel en vakkundig op. Wij komen snel langs bij u in Den Haag en omgeving? Bel de klusjesmannen van Klusbol!

 • Elektra
 • Loodgieten
 • Schilderen
 • Timmerwerk
 • Kleine klussen

Een spoedklus in Den Haag? Bel ons direct!

Snel hulp nodig in Den Haag? Wacht niet met bellen. Zoekt u een spoed elektricien in Den Haag, dan is ons telefoonnummer 085-060 6181. Wij staan 24 uur per dag voor u klaar. In de avond en het weekend kunt u ons direct bellen om adequaat elektrastoringen en calamiteiten te verhelpen.

Klusbol werkt zowel voor particulieren als bedrijven.

Afspraak inplannen