Skip to main content

✔️ 24/7 spoedservice    ✔️ NEN 3140 VOP-gecertificeerd    ✔️ Tevredenheidsgarantie

Klusbedrijf in Leiden voor al uw klussen

Op zoek naar een betrouwbare ervaren klusbedrijf in Leiden? Klusbol is uw specialist voor alle klussen. Denk aan bijvoorbeeld elektra aanleggen en stroomstoringen verhelpen, maar ook schilderen, loodgieterswerk, timmerwerk en onderhoudswerk aan uw woning.
Wij staan met onze ervaren en betrouwbare klusjesmannen 7 dagen per week klaar voor uw klus in Leiden en omgeving.

Klusbedrijf met spoed nodig?

Bel Direct

Boek in 3 stappen uw klusjesman in Leiden

Omschrijf de klus

Beschrijf zo goed mogelijk de werkzaamheden. Zo weten wij wat er gedaan moet worden.

Kies een datum

Kies de gewenste uitvoerdatum. Bij spoed klik je op spoedservice.

Bevestig je aanvraag

Wij regelen de rest en bevestigen de opdracht aan je.

Onze klanten beoordelen ons met een 9,4!

Betrouwbaar klusbedrijf in Leiden

Bent u op zoek naar een ervaren klusbedrijf Leiden, die alle klussen voor u oplost? Dan kan Klusbol u verder helpen. Een goede klusjesman is niet altijd even gemakkelijk te vinden.

Klusbol kan op ieder adres in Leiden en daarbuiten snel ter plaatse zijn. U hoeft niet lang te wachten. U kiest met Klusbol voor een klusbedrijf  uit de buurt. Voor elektraklussen, timmerwerk, loodgieterswerk of zelf voor het plaatsen van een kattenluikje of het ophangen van een hangstoel op het balkom!

Uw klus in Leiden snel uitgevoerd?

Geen klus te klein of te groot voor Klusbol. Vooral elektrawerkzaamheden zijn vaak niet eenvoudig en het advies is daarom ook dat het door een professioneel bedrijf dient te worden uitgevoerd. Maar ook loodgieterswerkzaamheden, het maken van een TV kast of het bekleden van een muur met steenstrips, geen klus is ons te groot of te klein.

Klusbedrijf Klusbol kan alles voor u snel en vakkundig uitvoeren. Op die manier heeft u als inwoner van Leiden altijd een allround vakman en klusjesman, én gespecialiseerd elektricien in uw omgeving.

Erkende klusbedrijf in Leiden

Klusbol is een welbekend klusbedrijf en erkende elektricien in Leiden. U heeft dus de garantie dat er iemand bij u langs komt met veel ervaring en deskundigheid. Alle onze medewerkers staan garant voor een zorgvuldige afhandeling van hun werk.

Wat wij allemaal doen…

Voor alle klussen en het aanleggen van diverse elektra in Leiden kunt u direct een afspraak inplannen, waaronder voor:

 • Krachtstroom aanleggen
 • Aardlekschakelaar aanleggen
 • Groepenkast aanleggen
 • Stopcontact aanleggen
 • Loodgieterswerk
 • Schilderwerk
 • Timmerwerk

Wij werken precies en laten alles zeer netjes achter als we weg gaan.

Heeft u een klus en woont u in Leiden?

Wij lossen alle klussen snel en vakkundig op. Wij komen snel langs bij u in Leiden en omgeving? Bel klusbedrijf Klusbol!

 • Elektra
 • Loodgieten
 • Schilderen
 • Timmerwerk
 • Kleine klussen

Een klus spoed in Leiden? Bel ons direct!

Snel hulp nodig in Leiden? Wacht niet met bellen. Zoekt u een elektricien spoed in Leiden, dan is ons telefoonnummer 085-060 6181. Wij staan 24 uur per dag voor u klaar. In de avond en het weekend kunt u ons direct bellen om adequaat elektrastoringen en calamiteiten te verhelpen.

Klusbol werkt zowel voor particulieren als bedrijven.

Afspraak inplannen

Hét klusbedrijf van Leiden

Als hét klusbedrijf van Leiden zijn wij blij dat we onze inwoners kunnen helpen wanneer er problemen zijn. Wij komen in heel Leiden: van de Merenwijk, naar Stevenshof tot de zuidelijke Fortuinwijk. We zijn vooral ook trots om in het mooie Leiden te mogen werken. Net als u genieten wij op weg naar de klant ook dagelijks van bekende monumenten als de Pieterskerk, de Waag, de Sterrewacht, het Gravensteen, Museum Boerhaave of de Hooglandse Kerk. Doordat Leiden ongeveer 125.000 inwoners heeft en wordt omsloten door plaatsen als Oegstgeest, Voorschoten, Leiderdorp en Zoeterwoude is dit voor ons een aantrekkelijke regio om onze klanten te helpen. Wilt u meer weten over de mooie stad waarin wij werken, kijk dan bijvoorbeeld op https://nl.wikipedia.org/wiki/Leiden