Skip to main content

✔️ 24/7 spoedservice    ✔️ NEN 3140 VOP-gecertificeerd    ✔️ Tevredenheidsgarantie

 

Als elektricien staat Klusbol in uw regio van de Randstad direct voor u klaar. Voor elke klus hebben wij altijd een elektricien bij u in de buurt en zijn wij snel ter plaatse. Wanneer u problemen ondervindt met kortsluiting, stroomuitval of het nieuw aanleggen van stopcontacten en stroomgroepen kunt u dit het beste aan een specialist overlaten. Klusbol helpt u hierbij met het installeren en aansluiten van alle elektra in uw woning of pand. Ook voor storingen dient u een erkende elektricien in te schakelen. Met Klusbol bent u verzekerd van kwaliteit vakmanschap.

Erkende elektricien

Bij Klusbol werken wij uitsluitende met erkende elektriciens die de meeste lastige en gevaarlijk elektra klussen mogen uitvoeren zoals groepenkasten en krachtstroom aanleggen. Onze elektriciens zijn NEN 3140 VOP-gecertificeerd.

Klusbol is direct bij werkzaam in de volgende regio’s:

Elektricien Wassenaar
Elektricien Katwijk
Elektricien Leiderdorp
Elektricien Leiden
Elektricien Haarlem
Elektricien Voorschoten
Elektricien Zoetermeer
Elektricien Alpen aan den Rijn

Elektricien met spoed nodig?

Klusbol is uw specialist voor elektra aanleggen en stroomstoringen verhelpen. Wij staan met onze erkende elektriciens 7 dagen per week klaar voor jouw elektra klus in Leiden en omgeving.


Boek in 3 stappen uw elektricien

Omschrijf de klus

Beschrijf zo goed mogelijk de werkzaamheden. Zo weten wij wat er gedaan moet worden.

Kies een datum

Kies de gewenste uitvoerdatum. Bij spoed klik je op spoedservice.

Bevestig je aanvraag

Wij regelen de rest en bevestigen de opdracht aan je.

Onze klanten beoordelen ons met een 9,4!

Elektricien werkzaamheden

Klusbol gaat voor u aan de slag met alle werkzaamheden voor het aanleggen van diverse elektra en oplossen van stroomstoringen.

 • Krachtstroom aanleggen
  Voor het gebruiken van zwaar apparatuur die minimaal een 320 volt netwerk nodig hebben legt Klusbol krachtstroom voor u aan. Hiermee wordt overbelasting van het 240 volt netwerk ontlast en kunt u gebruik maken van elektra voorziening met een hoger voltage.
 • Aardlekschakelaar aanleggen
  Bij gebruik van meerdere zware apparaten is één aardlekschakelaar niet voldoende om de hoge spanning aan te kunnen. Gebruikelijk wordt er dan een tweede aardlekschakelaar aangelegd.
 • Groepenkast aanleggen
  Wanneer u meer elektra gaat gebruiken in de woning zal zullen de groepen in de meterkast uitgebreid moeten worden. Klusbol legt hierbij nieuwe groepen aan zodat het stroomverbruik in uw woning of bedrijf goed wordt verdeeld om overspanning en dus kortsluiting van de groepen te voorkomen.
 • Stopcontact aanleggen
  Een stopcontact aanleggen lijkt een eenvoudige klus wanneer de bedrading al aanwezig is in de muur vanuit de groepen van de meterkast. Klusbol helpt u hierbij met het aanleggen van een stopcontact: stopcontact aanleggen in of op de muur, bedrading doortrekken vanuit de meterkast groep, nieuwe groep aanmaken indien er geen is voor de ruimte van het stopcontact.
 • Stroomstoring opsporen
  Bij het uitvallen van alle stroom, of gedeeltelijke uitval, controleren wij alle zwakke plekken bij de aansluitingen en vervangen waar nodig de stoppen en de zekeringen. Wanneer zware apparatuur of overbelasting van een stroomgroep te veel spanning op het net met zich meebrengt, installeren wij een nieuwe stroomgroep op het net.
 • Meterkast vervangen
  Storingen die uit de meterkast komen of lekkage in de meterkast heeft een directe reparatie nodig. Wanneer reparatie niet voldoet door de ernst van de schade vervangt Klusbol uw meterkast.

Populaire klussen

Bekijk een greep uit onze populaire klussen

Groepenkast plaatsen

     828 keer aangevraagd
€60 p/uur

Kabels doortrekken

     367 keer aangevraagd
€60 p/uur

Elektriciteit aanleggen

     1298 keer aangevraagd
€60 p/uur