In mijn Jaren als klusser kwam ik bij veel mensen over de vloer. Tot mijn grote schrik heb ik al te vaak kunnen zien dat veel mensen, vanwege lage inkomens, het geld bij elkaar schraapten om een beroep te kunnen doen op een klusser om zodoende hun wasmachine, koelkast o.i.d. te kunnen repareren.

Verder heb ik als klusser/elektricien helaas veel problemen mogen ervaren bij het binnenhalen van opdrachten via grote platforms. Uitbetalingen gingen vaak mis, klanten waren zeer ontevreden met handelingswijze van bepaalde platforms, klussers moesten soms meerdere malen inschrijfgeld betalen om een opdracht binnen te krijgen, klanten werden genoodzaakt om bijv. voor twee uur te betalen terwijl er maar een uur besteed is aan de klus.

De schrijnende gevallen bij klanten en de misstanden bij de grote klusplatforms hebben mij doen bewegen om het anders aan te pakken.  Wij geloven erin dat het absoluut mogelijk is dat klanten op een goedkope en transparante wijze hun klus geklaard kunnen worden en klussers zonder problemen of extra kosten tot nieuwe opdrachten kunnen komen.

En daarom heb ik het platform Klusbol opgericht, het platform dat zowel oog heeft voor de klant als de klusser. Platform met een aanbod van verschillende soorten klussen en vakmannen die overal in het land beschikbaar zijn. En zonder enige twijfel de goedkoopste!

  • Spoedservice

  • Scherpe tarieven

  • Echte vakmannen

  • Uitstekende service en kwaliteit

Online afspraak maken