Skip to main content

✔️ 24/7 spoedservice    ✔️ Gecertificeerd    ✔️ Tevredenheidsgarantie

Loodgieter Delft en omstreken

Klusbol

Bent u op zoek naar een loodgieter in Delft? Klusbol heeft diverse vakmensen in dienst die uw probleem of opdracht waarvoor u een loodgieter zoekt, probleemloos kunnen oplossen. Het kan zijn dat u problemen hebt met verstopping of lekkage. Maar ook voor het plaatsen van sanitair en kranen, of het verleggen van leidingen kunt u contact opnemen. Dit doet u zeer eenvoudig via de homepage van onze website in slechts drie simpele stappen.

Bel Direct

Boek in 3 stappen uw loodgieter in Delft

Omschrijf de klus

Beschrijf zo goed mogelijk de werkzaamheden. Zo weten wij wat er gedaan moet worden.

Kies een datum

Kies de gewenste uitvoerdatum. Bij spoed klik je op spoedservice.

Bevestig je aanvraag

Wij regelen de rest en bevestigen de opdracht aan je.

Onze klanten beoordelen ons met een 9,4!

Veelzijdige loodgieter in Delft

  • Ook als spoedservice;
  • Scherpe tarieven;
  • echte vakmannen;
  • Uitstekende service en kwaliteit.

Wacht niet te lang en maak direct via onze website een afspraak voor een loodgieter in Delft. Wij komen dan bij u langs om het probleem te verhelpen. Hebt u nog vragen? Neem gerust contact met ons op.

Loodgieter, elektricien of timmerbedrijf?

U kunt ons inschakelen als loodgieter, maar wij zijn u ook van dienst als elektricien, timmerbedrijf en algemene klusjesman. Zo kunt u gerust een afspraak bij ons maken als uw badkamer gerenoveerd moet worden, u een tuinhuis wilt bouwen of om laminaat te leggen. Wilt u weten voor welke klussen u ons allemaal in kunt schakelen? Kijk dan even op de homepage. Daar staat een uitgebreid overzicht van onze diensten.

Wij zijn uiteraard werkzaam in Delft, maar ook als u hier niet woont kunt u ons gewoon inhuren. Wij zijn namelijk werkzaam door heel Nederland en hebben overal vakmensen klaarstaan om uw probleem of klus zo snel mogelijk op te lossen.

Afspraak inplannen

Voor particulieren of bedrijven?

Klusbol werkt zowel voor particulieren als bedrijven.