Skip to main content

✔️ 24/7 spoedservice    ✔️ NEN 3140 VOP-gecertificeerd    ✔️ Tevredenheidsgarantie

Elektricien Leiden

Klusjesman in Leiden voor diverse klussen

Op zoek naar een betrouwbare ervaren klusjesman in Leiden? Klusbol is uw specialist voor diverse klussen zoals bijvoorbeeld elektra aanleggen en stroomstoringen verhelpen, maar ook schilderen, loodgieterswerk, timmerwerk en onderhoudswerk aan uw woning.
Wij staan met onze klusjesmannen 7 dagen per week klaar voor jouw klus in Leiden en omgeving.

Klusjesman met spoed nodig?

Bel Direct

Boek in 3 stappen uw klusjesman in Leiden

Omschrijf de klus

Beschrijf zo goed mogelijk de werkzaamheden. Zo weten wij wat er gedaan moet worden.

Kies een datum

Kies de gewenste uitvoerdatum. Bij spoed klik je op spoedservice.

Bevestig je aanvraag

Wij regelen de rest en bevestigen de opdracht aan je.

Onze klanten beoordelen ons met een 9,4!

Klusjesman in Leiden

Bent u op zoek naar een ervaren klusjesman in Leiden, die alle klussen voor u oplost? Dan kan Klusbol u verder helpen. Een goede klusjesman is niet altijd even gemakkelijk te vinden. Klusbol kan op ieder adres in Leiden snel ter plaatse zijn. U hoeft niet lang te wachten. U kiest met Klusbol voor een klusjesman uit de buurt. Voor elektraklussen, timmerwerk, loodgieterswerk of het plaatsen van een kattenluikje. Wij hebben wij jarenlange ervaring met het uitvoeren van elektrawerkzaamheden.

Uw klus in Leiden snel uitgevoerd?

Geen klus te klein of te groot voor Klusbol. Vooral elektrawerkzaamheden zijn vaak niet eenvoudig en het advies is daarom ook dat het door een professioneel bedrijf dient te worden uitgevoerd. Of het nu gaat om het aanleggen van een extra elektracontactpunt of het vervangen van een gehele groepenkast: het gaat hier om zeer specifiek en gespecialiseerd werk dat zorgvuldig moet worden uitgevoerd. Een klusjesman van Klusbol kan dit voor u snel en vakkundig uitvoeren. Op die manier heeft u als inwoner van Leiden altijd een allround vakman en klusjesman, én gespecialiseerd elektricien in uw omgeving.

Erkende klusbedrijf in Leiden

Klusbol is een welbekend klusbedrijf en erkende elektricien in Leiden. U heeft dus de garantie dat er iemand bij u langs komt met veel ervaring en deskundigheid. Alle onze medewerkers staan garant voor een zorgvuldige afhandeling van hun werk.

Wat wij allemaal doen…

Voor alle klussen en het aanleggen van diverse elektra in Leiden kunt u direct een afspraak inplannen, waaronder voor:

 • Krachtstroom aanleggen
  Voor het gebruiken van zwaar apparatuur die minimaal een 320 volt netwerk nodig hebben legt Klusbol krachtstroom voor u aan. Hiermee wordt overbelasting van het 240 volt netwerk ontlast en kunt u gebruik maken van elektra voorziening met een hoger voltage.
 • Aardlekschakelaar aanleggen
  Bij gebruik van meerdere zware apparaten is één aardlekschakelaar niet voldoende om de hoge spanning aan te kunnen. Gebruikelijk wordt er dan een tweede aardlekschakelaar aangelegd.
 • Groepenkast aanleggen
  Wanneer u meer elektra gaat gebruiken in uw woning in Leiden, moeten de groepen in de meterkast worden uitgebreid. Klusbol legt hierbij nieuwe groepen aan zodat het stroomverbruik in uw woning of bedrijf goed wordt verdeeld om overspanning en dus kortsluiting van de groepen te voorkomen.
 • Stopcontact aanleggen
  Een stopcontact aanleggen lijkt een eenvoudige klus wanneer de bedrading al aanwezig is in de muur vanuit de groepen van de meterkast. Klusbol helpt u hierbij met het aanleggen van een stopcontact: stopcontact aanleggen in of op de muur, bedrading doortrekken vanuit de meterkast groep, nieuwe groep aanmaken indien er geen is voor de ruimte van het stopcontact.

Heeft u een klus en woont u in Leiden?

Wij lossen alle klussen snel en vakkundig op. Wij komen snel langs bij u in Leiden en omgeving? Bel klusbedrijf Klusbol!

 • Elektra
 • Loodgieten
 • Schilderen
 • Timmerwerk
 • Kleine klussen

Een spoed klus in Leiden? Bel ons direct!

Snel hulp nodig in Leiden? Wacht niet met bellen. Zoekt u een elektricien spoed in Leiden, dan is ons telefoonnummer 085-060 6181. Wij staan 24 uur per dag voor u klaar. In de avond en het weekend kunt u ons direct bellen om adequaat elektrastoringen en calamiteiten te verhelpen.

Klusbol werkt zowel voor particulieren als bedrijven.

Afspraak inplannen

Dé klusjesman van Leiden

Als dé klusjesman van Leiden zijn wij blij dat we onze inwoners kunnen helpen wanneer er problemen zijn. Wij komen in heel Leiden: van de Merenwijk, naar Stevenshof tot de zuidelijke Fortuinwijk. We zijn vooral ook trots om in het mooie Leiden te mogen werken. Net als u genieten wij op weg naar de klant ook dagelijks van bekende monumenten als de Pieterskerk, de Waag, de Sterrewacht, het Gravensteen, Museum Boerhaave of de Hooglandse Kerk. Doordat Leiden ongeveer 125.000 inwoners heeft en wordt omsloten door plaatsen als Oegstgeest, Voorschoten, Leiderdorp en Zoeterwoude is dit voor ons een aantrekkelijke regio om onze klanten te helpen. Wilt u meer weten over de mooie stad waarin wij werken, kijk dan bijvoorbeeld op https://nl.wikipedia.org/wiki/Leiden