• 24/7 spoedservice

  • Uitstekende service

  • Gediplomeerde vakmannen

Afspraak maken

Schilder in Leiden gezocht?

Wil je een schilder inschakelen voor een schilderklus en ben je daarom op zoek naar een schilder die in omgeving Leiden werkzaam is? Schakel dan een schilder via Klusbol in! Makkelijk en betaalbaar. Wij zijn een online platform waar mensen vakmannen kunnen inschakelen. Daarbij ben je verzekerd van een vakman, om wat voor klus het ook gaat. De beste dienstverlening tegen de scherpste prijzen vind je bij Klusbol.

Of je nu een binnenschilder of een schilder voor buiten zoekt, maak direct een afspraak via de website of neem contact op voor meer informatie.

Vakkundige schilder in Leiden en omstreken

  • Spoedservice bij noodgevallen
  • Schilder met scherpe tarieven
  • Service door echte vakmannen
  • Hoge kwaliteit dienstverlening
  • Actief in Leiden en omstreken
  • Met maar liefst een 9,4 beoordeeld door onze klanten
  • Ook voor elektricien, loodgieter, timmerbedrijf, klusbedrijf, tuinman en hovenier services

Wie zorgt voor de materialen?

In eerste instantie is het de bedoeling dat je zelf voor de benodigde materialen zorgt. Onze schilder kan dan direct bij jou in Leiden beginnen met de opdracht. Weet je niet wat je allemaal aan moet schaffen? Dan kunnen we je daarbij helpen, of dit voor jou doen. Geef dit gerust aan bij het doorgeven van de opdracht, dan nemen wij contact op om de aanschaf van materialen verder te bespreken. Onze schilder zal dit vervolgens aan je doorberekenen.

Afspraak met een schilder in Leiden maken

Een afspraak via de website maken is een fluitje van een cent. Ga daarvoor naar het afspraak formulier en beschrijf zo precies mogelijk wat de opdracht is. Onze schilder in Leiden weet dan waar hij aan toe is. Daarna kies je de gewenste datum en bevestig je de afspraak. Wij regelen de rest daarna. Natuurlijk nemen we contact met je op om de verdere gang van zaken aan je toe te lichten.

Een schilder in Leiden nodig?

Ben je op zoek naar een schilder in Leiden? Vul dan direct het afspraakformulier in via de website, of neem eerst contact op als je nog vragen hebt. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 085 – 06 06 181, maar ook per e-mail of het contactformulier.

Boek in 3 stappen jouw vakman

Omschrijf de klus

Beschrijf zo goed mogelijk de werkzaamheden. Zo weten wij wat er gedaan moet worden.

Kies een datum

Kies de gewenste uitvoerdatum. Bij spoed klik je op spoedservice.

Bevestig je aanvraag

Wij regelen de rest en bevestigen de opdracht aan je.

Onze klanten beoordelen ons met een 9,4!